Tiedote: Postin lakko

Hyvä asiakkaamme, Posti- ja logistiikka-alan unioni on ilmoittanut aloittamistaan työtaistelutoimenpiteistä. Tiedotteen mukaisesti lakko alkaa maanantaina 11.11. klo 6.00 ja päättyy sunnuntaina 24.11. klo 24.00. Postin arvion mukaan osa kirjelähetyksistä voidaan lakon aikana hoitaa normaalisti, mutta jakelun häiriintyessä joidenkin kirjeiden toimitusviiveet voivat olla jopa viikkoja. Koska emme voi taata postinjakelun ajantasaisuutta, tulemme varaamaan asiakkaillemme kirjeissämme pidempiä […]

asiakaslähtöinen perintä

Hyvä asiakkaamme,

Posti- ja logistiikka-alan unioni on ilmoittanut aloittamistaan työtaistelutoimenpiteistä. Tiedotteen mukaisesti lakko alkaa maanantaina 11.11. klo 6.00 ja päättyy sunnuntaina 24.11. klo 24.00. Postin arvion mukaan osa kirjelähetyksistä voidaan lakon aikana hoitaa normaalisti, mutta jakelun häiriintyessä joidenkin kirjeiden toimitusviiveet voivat olla jopa viikkoja.

Koska emme voi taata postinjakelun ajantasaisuutta, tulemme varaamaan asiakkaillemme kirjeissämme pidempiä maksuaikoja. Mahdollisimman kattavan ja joustavan asioinnin taataksemme tulemme lisäämään yhteydenottoa puhelimitse sekä lähestymään asiakkaita myös sähköpostitse ja tekstiviestein.

Ystävällisin terveisin,

OK PERINTÄ