OK Perinnän nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä. Huijausviestit muistuttavat hyvin paljon meidän normaalisti lähettämiämme tekstiviestejä. Jos olet epävarma saamastasi viestistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Voit myös tarkistaa omat velat ja laskut kirjautumalla Oma OK -palveluun.

Tiedote: Postin lakko

Hyvä asiakkaamme, Posti- ja logistiikka-alan unioni on ilmoittanut aloittamistaan työtaistelutoimenpiteistä. Tiedotteen mukaisesti lakko alkaa maanantaina 11.11. klo 6.00 ja päättyy sunnuntaina 24.11. klo 24.00. Postin arvion mukaan osa kirjelähetyksistä voidaan lakon aikana hoitaa normaalisti, mutta jakelun häiriintyessä joidenkin kirjeiden toimitusviiveet voivat olla jopa viikkoja. Koska emme voi taata postinjakelun ajantasaisuutta, tulemme varaamaan asiakkaillemme kirjeissämme pidempiä […]

asiakaslähtöinen perintä

Hyvä asiakkaamme,

Posti- ja logistiikka-alan unioni on ilmoittanut aloittamistaan työtaistelutoimenpiteistä. Tiedotteen mukaisesti lakko alkaa maanantaina 11.11. klo 6.00 ja päättyy sunnuntaina 24.11. klo 24.00. Postin arvion mukaan osa kirjelähetyksistä voidaan lakon aikana hoitaa normaalisti, mutta jakelun häiriintyessä joidenkin kirjeiden toimitusviiveet voivat olla jopa viikkoja.

Koska emme voi taata postinjakelun ajantasaisuutta, tulemme varaamaan asiakkaillemme kirjeissämme pidempiä maksuaikoja. Mahdollisimman kattavan ja joustavan asioinnin taataksemme tulemme lisäämään yhteydenottoa puhelimitse sekä lähestymään asiakkaita myös sähköpostitse ja tekstiviestein.

Ystävällisin terveisin,

OK PERINTÄ