OK Maksusuunnitelmapalvelu

ok maksusuunnitelma

 

Mikä on OK maksusuunnitelmapalvelu?

Ymmärrämme, että lähettämämme laskun maksaminen kerralla ei aina ole mahdollista. Asiakkaanamme käytössäsi onkin maksusuunnitelmapalvelu, jonka avulla voit sopia kanssamme velan maksamisesta erissä. Se, moneenko erään lasku on mahdollista jakaa, vaihtelee hieman kokonaissummasta riippuen.

 

Miten käytän maksusuunnitelmapalvelua?

Helpoin tapa on kirjautua Oma OK -palveluun ja laatia siellä velalle sopiva maksusuunnitelma. Oma OK -tunnukset löydät lähettämästämme kirjeestä.

Huomaathan, että maksusuunnitelma on tehtävä aina ennen lähettämämme laskun eräpäivää. Joissakin tapauksissa maksusuunnitelman tekeminen ei ole mahdollista suoraan verkkopalvelussa. Tällaisissa tilanteissa saat lisätietoja neuvontapalvelumme kautta.

 

Hinnasto

Maksusuunnitelmapalvelun hinta määräytyy velan suuruuden ja erien määrän perusteella. Poikkeuksen muodostavat suoraan ulosmittauskelpoiset saatavat, sillä niiden kohdalla maksusuunnitelmapalvelun hinta on velan suuruudesta riippumatta aina 20 €.

Kannattaa myös ottaa huomioon, että kulut ja viivästyskorko, joka lasketaan kunnes velka on kokonaan maksettu, kasvattavat velkasaldoa ja vaikuttavat erien määrään tai erien suuruuteen. Käytännössä siis kulut ja korot jäävät sitä pienemmiksi mitä nopeammin koko summa maksetaan pois.

Pääoma Maksusuunnitelmakulu
Enintään 100 €
(tai max 4 erää)
20 €

Yli 100 € - enintään 1000 €
(ja enemmän kuin 4 erää)

30 €
Yli 1000 €
(ja enemmän kuin 4 erää)
50 €

 

Mitä tapahtuu, jos maksusuunnitelma ei toteudu?

Mikäli olet sopinut kanssamme maksusuunnitelmasta, on tärkeää että maksat erät sovitusti. Muussa tapauksessa joudumme nimittäin vaatimaan koko summaa maksettavaksi kerrallaan.

Siksi onkin tärkeää, että otat meihin yhteyttä, jos näyttää siltä, että et jostain syystä pysty noudattamaan maksusuunnitelmaasi. Näin voimme miettiä yhdessä, miten asiassa edetään. Yhteystietomme löydät täältä.

 

Kokeile OK Maksusuunnitelmapalvelua Oma OK -tunnuksillasi, jotka löydät lähettämästämme kirjeestä.