OK Maksusuunnitelmapalvelu

ok maksusuunnitelma

 

Mikä on OK Maksusuunnitelmapalvelu?

Ymmärrämme, että lähettämämme laskun maksaminen kerralla ei aina ole mahdollista. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvät työkalut hoitaa velka itselleen sopivalla tavalla.

Mikäli koko summan maksaminen kerralla tuntuu haastavalta, voi velan jakaa osiin maksusuunnitelman avulla. Se, moneenko erään lasku on mahdollista jakaa, vaihtelee hieman kokonaissummasta riippuen.

Oma OK -palvelussamme ensimmäisen maksusuunnitelman voi tehdä vieläpä täysin maksutta.

 

 

Miten käytän maksusuunnitelmapalvelua?

Helpoin tapa on kirjautua Oma OK -palveluun ja laatia siellä velalle sopiva maksusuunnitelma. Oma OK -tunnukset löydät lähettämästämme kirjeestä.

Huomaathan, että maksusuunnitelma on tehtävä aina ennen lähettämämme laskun eräpäivää. Joissakin tapauksissa maksusuunnitelman tekeminen ei ole mahdollista suoraan verkkopalvelussa. Tällaisissa tilanteissa saat lisätietoja neuvontapalvelumme kautta.

 

Hinnasto

Emme usko, että kukaan velkaantuu tahallaan ja luotamme siihen, että asiakkaamme haluavat hoitaa velkansa sovitusti. Siksi asiakkaamme voivat tehdä ensimmäisen maksusuunnitelman ilmaiseksi Oma OK -palvelussa.

Muissa tapauksissa maksusuunnitelmapalvelun hinta määräytyy velan suuruuden ja erien määrän perusteella. Poikkeuksen muodostavat suoraan ulosmittauskelpoiset saatavat, sillä niiden kohdalla maksusuunnitelmapalvelun hinta on velan suuruudesta riippumatta aina 20 €.

Kannattaa myös ottaa huomioon, että kulut ja viivästyskorko, joka lasketaan kunnes velka on kokonaan maksettu, kasvattavat velkasaldoa ja vaikuttavat erien määrään tai erien suuruuteen. Käytännössä siis kulut ja korot jäävät sitä pienemmiksi mitä nopeammin koko summa maksetaan pois.

Velan ja maksuerien määrä Maksusuunnitelman hinta
Ensimmäinen maksusuunnitelma
(Oma OK -palvelussa tehtynä)
0 €
Toisesta maksusuunnitelmasta alkaen:  
Enintään 100 €
(tai max 4 erää)
20 €

Yli 100 € - enintään 1000 €
(ja enemmän kuin 4 erää)

30 €
Yli 1000 €
(ja enemmän kuin 4 erää)
50 €

 

Mitä tapahtuu, jos maksusuunnitelma ei toteudu?

Mikäli olet sopinut kanssamme maksusuunnitelmasta, on tärkeää että maksat erät sovitusti. Muussa tapauksessa joudumme nimittäin vaatimaan koko summaa maksettavaksi kerrallaan.

Siksi onkin tärkeää, että otat meihin yhteyttä, jos näyttää siltä, että et jostain syystä pysty noudattamaan maksusuunnitelmaasi. Näin voimme miettiä yhdessä, miten asiassa edetään. Yhteystietomme löydät täältä.

 

Mikäli haluat maksaa osissa, voit nyt tehdä velallesi ensimmäisen maksusuunnitelman ilmaiseksi verkkopalvelussamme.