Tärkeää tietoa perinnästä

 

Olemme täällä auttaaksemme, mikäli sinulla on jotain kysyttävää eikä meille soittaminen maksa normaalia puhelua enempää. Asiointia nopeuttaa, jos sinulla on käsillä lähettämämme kirje ja siitä löytyvä asianumero.

On myös hyvä, jos olet etukäteen miettinyt, kuinka paljon sinun on mahdollista maksaa ja milloin. Eräpäivää on mahdollista siirtää eteenpäin, mutta yli 14 päivän siirroista syntyy 5 euron maksu.

Saatavien perinnän kuluista löydät tarkempaa tietoa alempaa. Lisäksi lisäkuluja saattaa syntyä, mikäli joudumme viemään asian käräjäoikeuteen. Näissä tapauksissa saat ilmoituksen haastehakemuksesta. Välttääksesi tuomiosta aiheutuvan maksuhäiriömerkinnän tulee avoin velka maksaa kokonaisuudessaan pois.

Voit maksaa laskun myös erissä sopimalla kanssamme maksusuunnitelmasta.

Jos olet maksanut velan jo ennen kirjeemme vastaanottamista, otathan meihin välittömästi yhteyttä tilanteen selvittämiseksi. Syystä tai toisesta maksusi on jäänyt velkojalta huomioimatta.

Mitä perinnän aikana tapahtuu?

Maksamattoman laskun matkaan muistutuksesta ulosottoon sisältyy monia vaiheita, joiden aikana pyrimme aina löytämään sinulle sopivimman ratkaisun. Meille perintä on ensisijaisesti aktiivista auttamista maksujen järjestelemisessä sekä tilanteen mukaan tarvittavan jouston luomisessa.

perintäprosessi

TUTUSTU PERINTÄPROSESSIIN