Maksumuistutus 

 

Muistutuspalvelumme säästää resurssejasi

Laadukas ja asiakaslähtöinen muistutuspalvelu lisää perinnän onnistumista ja olemmekin halunneet tehdä muistutuspalveluistamme mahdollisimman kattavan kokonaisuuden. Toimeksiantajanamme sinun ei tarvitse murehtia laskujen mahdollisesta erääntymisestä, sillä huolehdimme maksumuistutusten lähettämisestä asiakkaillesi täsmällisesti ja asiakasystävällisesti. Räätälöitävä muistutuspalvelumme ei myöskään perustu ainoastaan muistutuskirjeisiin, vaan voimme tapauskohtaisesti ja tarvittaessa lähestyä velallisasiakkaita myös vaikkapa puhelimitse tai sähköpostilla. Myös tekstiviestimuistutukset ovat osa palveluamme.

Mikäli suoritusta ei kuulu muistutuksesta huolimatta, siirtyy kyseinen saatava automaattisesti perintäpalvelumme piiriin. Pidämme lisäksi sinut jatkuvasti ajan tasalla erääntyneiden saataviesi tilanteesta ja asiakkaanamme voit myös kätevästi itse käydä verkkopalvelussamme seuraamassa reaaliaikaisesti prosessin etenemistä.

Hyvä Muistutuspalvelu on hyvää asiakaspalvelua

Mitä aikaisemmassa vaiheessa pääsemme olemaan yhteydessä asiakkaisiisi, sitä tehokkaampi ja yhtenäisempi kokonaisuus perintäprosessista on mahdollista muodostaa. Monessa tapauksessa automaattisten muistutusten käyttöönotolla onkin ollut huomattava vaikutus perinnän onnistumiseen. Samalla voimme muistustuspalvelumme avulla nopeuttaa saataviesi kiertoaikoja.

muistutuspalvelu ok perintä


Räätälöidyt muistutuspalvelut suurille laskutusvolyymeille

Räätälöity muistutuspalvelumme soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joilla on suuria kuukausittaisia laskutusvolyymejä. Parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi palvelu pitää sisällään perinteisten maksumuistutusten lisäksi henkilökohtaiset yhteydenotot puhelimitse sekä tekstiviestimuistutukset. Muistutukset voidaan lähettää lisäksi myös sähköpostilla.

Ota yhteyttä, mikäli haluat keskustella juuri tarpeisiisi räätälöidyistä muistutusratkaisuista.

Haluatko parantaa asiakaskokemustasi ja nopeuttaa kassavirtaasi?

Ota käyttöön automaattiset muistutukset sisältävä perintäprosessimme!

PYYDÄ TARJOUS

Muistutuspalvelut

“Asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla, koska myös perintä hoidetaan asiakaslähtöisesti.”

Miia Järvi, talousasiantuntija, Osuuskauppa KPO

LUE LISÄÄ