Sovi kanssamme maksujärjestelyistä

Tärkein tehtävämme on löytää sinulle parhaiten sopiva tapa laskusi maksamiseen ja auttaa täten välttämään mahdollisen maksuhäiriömerkinnän syntyminen. Siksi tarjoamme aina tilanteen mukaan mahdollisimman joustavia ja yksilöllisiä ratkaisuja maksujen hoitamiseen.

Oma OK -verkkopalvelussamme onnistuu niin eräpäivän siirtäminen, maksun jakaminen eriin kuin velan maksaminen helposti ja turvallisesti suoraan oman verkkopankin välityksellä.

 

1) Eräpäivää siirtämällä lisäaikaa

Saitko meiltä laskun, jonka eräpäivä ei sovi tilanteeseesi? Ei hätää, sillä eräpäivää voidaan useimmissa tapauksissa siirtää tuonnemmas, kun sovimme asiasta yhdessä. Ota yhteyttä mikäli haluaisit keskustella eräpäivän siirtämisestä tai ehdota uutta eräpäivää helposti Oma OK -verkkopalvelussamme.
 

SIIRRY OMA OK -PALVELUUN


2) Maksusuunnitelma tuo lisää joustoa

Ymmärrämme, että lähettämämme laskun maksaminen kerralla ei aina ole mahdollista. Sopimalla kanssamme maksusuunnitelmasta, voit maksaa laskun kätevästi erissä. Maksusuunnitelma on tehtävä aina ennen alkuperäisen laskun eräpäivää ja erien määrät vaihtelevat hieman kokonaissummasta riippuen.

Miten maksusuunnitelma tehdään?

Helpoin tapa laatia maksusuunnitelma, on tehdä se verkossa Oma OK -palvelussamme. Mikäli haluat keskustella asiasta henkilökohtaisesti, autamme sinua mielellämme.
 

SIIRRY OMA OK -PALVELUUN


Mitä maksusuunnitelman laatiminen maksaa?

Maksusuunnitelman hinta on kokonaissummasta ja erien määrästä riippuen 20–50 €. Kannattaa myös ottaa huomioon, että kulut ja viivästyskorko, joka lasketaan kunnes velka on kokonaan maksettu, kasvattavat velkasaldoa ja vaikuttavat erien määrään tai erien suuruuteen. Käytännössä siis kulut ja korot jäävät sitä pienemmiksi mitä nopeammin koko summa maksetaan pois.

Pääoma Maksusuunnitelmakulu
Enintään 100 €
(tai max 4 erää)
20 €

Yli 100 € - enintään 1000 €
(ja enemmän kuin 4 erää)

30 €
Yli 1000 €
(ja enemmän kuin 4 erää)
50 €

HUOM! Suoraan ulosmittauskelpoisen saatavan maksusuunnitelman kulu on pääoman suuruudesta riippumatta aina 20 €.


Mitä tapahtuu, jos maksusuunnitelma ei toteudu?

Mikäli olet sopinut kanssamme maksusuunnitelmasta, on tärkeää että maksat erät sovitusti. Muussa tapauksessa joudumme nimittäin vaatimaan koko summaa maksettavaksi kerrallaan.

Siksi onkin tärkeää, että otat meihin yhteyttä, jos näyttää siltä, että et jostain syystä pysty noudattamaan maksusuunnitelmaasi. Näin voimme miettiä yhdessä, miten asiassa edetään. Yhteystietomme löydät täältä.

 

“Pääsin velastani eroon realistisen maksusuunnitelman ansiosta.”

Kalle, Helsinki