Meddelande: Poststrejken

Bästa kund, Unionens post- och logistikbransch (PAU) has meddelat att de omfattande strejkåtgärderna inleds. Enligt meddelandet börjar strejken måndagen den 11.11.2019 kl. 6.00 och slutar söndagen den 24.11. kl. 24.00. Posten uppskattar att en del av brevförsändelserna under strejken kan skötas normalt, men om det blir störningar i utdelningen kan leveranstiden för en del av […]

Bästa kund,

Unionens post- och logistikbransch (PAU) has meddelat att de omfattande strejkåtgärderna inleds. Enligt meddelandet börjar strejken måndagen den 11.11.2019 kl. 6.00 och slutar söndagen den 24.11. kl. 24.00. Posten uppskattar att en del av brevförsändelserna under strejken kan skötas normalt, men om det blir störningar i utdelningen kan leveranstiden för en del av breven ta flera veckor.

Eftersom vi inte kan garantera at utdelningen av posten sker inom normal tid, kommer vi att förlänga betalningstiden i breven till våra kunder. Vi kommer också att i högre grad kontakta våra kunder per telefon, e-post och sms för att säkerställa en omfattande och smidig service även under strejken.

Med vänlig hälsning

OK INDRIVNING