Utnyttja den mångsidiga webbtjänsten för uppdragsgivare

okindrivning

 

OK Online är en webbtjänst för våra uppdragsgivare som möjliggör inlämning av fakturor för inkasso, uppföljning i realtid och bl.a. köp av kreditupplysningsrapporter. Av säkerhetsskäl görs även all kommunikation i anslutning till uppdragen via OK Online.

OK Online lämpar sig ypperligt också för inkasso av enskilda fakturor. Via webbtjänsten kan du lämna in fordringar för inkasso snabbt och behändigt, även om du aldrig tidigare varit vår uppdragsgivare.

 

Vilka slag av fordringar kan man lämna in för inkasso via OK Online?

För att du ska kunna lämna in fakturan direkt via vår OK Online-webbtjänst ska uppdragsgivaren vara ett finländskt förtag eller en privatperson. I övriga fall kontaktar vi dig när vi har fått uppgifterna. Fordringarna ska också vara ostridiga och enligt lagen ska det också ha skickats ut minst en påminnelse innan de överförs till inkasso

 

Varför OK Online?

• Avgiftsfri registrering
• Uppföljning av uppdragen
• Utskrifter av rapporter
• Kreditupplysningsförfrågningar

Registrera dig

OK Online är en behändig lösning när du då och då vill lämna in en faktura för inkasso.

Begär en offert på våra skräddarsydda inkassotjänster om du regelbundet har stora mängder förfallna fordringar.

OK Online står alla våra uppdragsgivare till förfogande

Om du har lämnat fordringar för inkasso till oss, men aldrig använt webbtjänsten OK Online eller om du har glömt ditt användarnamn får du användarnamn och lösenord av din kontaktperson eller hos vår kundbetjäning. Om du redan har användarnamn och lösenord till OK Online kan du logga in normalt.

Obs! Om du har glömt ditt användarnamn kan du försöka logga in i tjänsten en gång med vilket som helst lösenord och därefter får du en länk för att skapa ett nytt lösenord.