Vuokraa perinnän asiantuntija

Ulkoistetun asiantuntijapalvelun avulla saatte henkilökohtaisen yritysperinnän asiantuntijan täydentämään tiimiänne. Tästä on apua esimerkiksi perinnän ulkoistamisessa, laskujen välityksen automatisoinnissa tai luotonhallinnan kehittämisessä.

Hyödynnä asiantuntemustamme

Onko yrityksellänne tarvetta kehittää saatavien hallinnan prosesseja, mutta haluatte myös kehittää oman organisaationne osaamista saatavien hallinnan osalta?
OK Perintä tarjoaa ratkaisuksi ulkoistettua asiantuntijapalvelua.

Sujuvampi alku perinnän ulkoistamiselle

Saatavien hallinnan prosessien automatisointi ja esimerkiksi aineiston käsittely tarjoavat paljon potentiaalisia hyötyjä, mutta ilman asiantuntevaa osaamista niiden käyttöönotto aiheuttaa usein harmaita hiuksia.

OK Perinnän asiantuntijoilla on vuosien kokemus erilaisten järjestelmien digitalisoimisesta sekä yritysperinnän prosessien kehittämisestä. Heidän avullaan voitte tehdä perinnän ulkoistamisesta sujuvampaa ja ennakoida riskejä paremmin.

Asiantuntijamme voi työskennellä esimerkiksi sovittuina päivinä viikossa, tai osana käyttöönottoprojektia, jonka lopputuloksena voitte ulkoistaa perinnän palvelut meille.

Me autamme organisaatiotanne kehittymään

Työskennellessään asiakkaan parissa OK Perinnän asiantuntija oppii tuntemaan asiakkaan prosesseja ja toimintatapoja niin hyvin, että hänestä tulee tärkeä resurssi palvelujen kehittämisen kannalta.

OK Perinnän filosofiana on rakentaa pitkäkestoisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa, ja iso osa meidän tehokkuudestamme perustuu nimenomaan avoimeen vuorovaikutukseen ja yhdessä kehittämiseen asiakkaidemme kanssa.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat kuinka saatte parhaan hyödyn OK Perinnän tuotteista ja palveluista.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat kuinka saatte parhaan hyödyn OK Perinnän tuotteista ja palveluista.

Sami Vesto

Sami Vesto

Chief Commercial Officer

+358 40 557 7153 LinkedIn