OK Perinnän nimissä on soiteltu huijauspuheluita. Muistutamme, että me emme koskaan soita tuntemattomasta numerosta. Jos saat arveluttavan puhelun, voit tarkistaa asian verkkopalvelustamme www.omaok.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Jos olet ehtinyt maksaa huijarille tai luovuttaa henkilötietojasi, ilmoita asiasta viipymättä poliisille.

B2Holding -konserni

OK Perintä on ollut osa norjalaista pörssinoteerattua B2Holding ASA konsernia vuodesta 2012

B2Holding on johtava saatavien hallinnan asiantuntija Euroopassa

B2Holding ASA tarjoaa ratkaisuja saatavien hallintaan ostamalla vakuudellisia ja vakuudettomia erääntyneitä saatavia. Muutamassa maassa B2Holding ASA tarjoaa myös asiamiesperintäpalveluja.

B2Holding Group aloitti toimintansa loppuvuodesta 2011 ja on sen jälkeen nopeasti kasvanut ja vakiinnuttanut asemaansa johtavana saatavien ostajana ja ratkaisukeskeisenä kumppanina Euroopassa.

Konsernilla on toimintaa 22 Euroopan maassa ja sivutoimisto yhdessä maassa, mukaan lukien Oslossa sijaitseva päätoimisto. Työntekijöitä B2Holding Groupilla on Euroopassa noin 2300.

B2Holding linjaa strategiassaan kasvua valituilla markkinoilla sekä investointien, että yhdessä maineikkaiden institutionaalisien sijoittajien kanssa. Konserni panostaa merkittävästi AI-hankkeisiin, joilla saadaan toimintaa tehostettua.

B2 Holding

Lue lisää B2Holdingista: https://www.b2holding.no.