Anlita en specialist på indrivning

Med hjälp av en utlokaliserad experttjänst kan du komplettera ditt team med en personlig indrivningsexpert till exempel för att effektivisera indrivningen, automatisera förmedlingen av fakturor eller utveckla kredithanteringen.

Dra nytta av vår indrivningsexpertis

Behöver ditt företag utveckla fordringshanteringsprocesserna, vill du dessutom utveckla fordringshanteringskompetensen i din egen organisation? OK Indrivning erbjuder en lösning i form av en utlokaliserad experttjänst.

En smidigare start på utlokalisering av indrivning

Genom att automatisera processerna för hantering av fordringar och till exempel bearbetningen av materialet ger många potentiella fördelar, men utan expertkunskap blir implementeringen ofta problematisk.

OK Indrivnings experter har många års erfarenhet av att digitalisera olika system och utveckla företagens indrivningsprocesser. Med deras hjälp kan du göra utlokaliseringen av indrivningen smidigare och förutse risker bättre.

Vi hjälper din organisation att utvecklas

Under samarbetet med kunden lär sig experten hos OK Indrivning att känna kundens processer och verksamhetsmetoder så väl att hen blir en viktig resurs i utvecklingen av tjänster.

OK Indrivnings filosofi är att bygga långsiktiga partnerskap med våra kunder, och en stor del av vår effektivitet bygger specifikt på öppen interaktion och gemensam utveckling tillsammans med våra kunder.

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Våra experter berättar hur du får ut mesta möjliga av OK Indrivnings produkter och tjänster.

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Våra experter berättar hur du får ut mesta möjliga av OK Indrivnings produkter och tjänster.

Sami Vesto

Sami Vesto

Chief Commercial Officer

+358 40 557 7153 LinkedIn