OK Online verkkopalvelu pienille laskuttajille ja yrittäjille

OK Online on helppokäyttöinen verkkopalvelu pienille laskuttajille ja yrittäjille. Sen avulla voit jättää laskuja perintään, seurata perintää reaaliaikaisesti sekä ostaa yritysten luottotietoraportteja.

Jätä erääntyneet laskut perintään, me hoidamme loput

Luo tunnukset maksuttomaan OK Online -palveluumme, ja syötä tiedot erääntyneistä laskuista. Me jatkamme saatavien perintää, ja olemme teihin yhteydessä, jos tarvitsemme lisätietoja.

Ruutukaappaus OK Online verkkopalvelusta

 

Rekisteröidy OK Online -palveluun

Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään

 

Helppoa asiointia OK Online palvelun kautta

Onko yrityksellänne yksittäisiä erääntyneitä laskuja kuukausittain? Voit jättää saatavanne meille perintään omatoimisesti käden käänteessä. Teet vain tunnukset maksuttomaan OK Online -palveluumme, ja syötät tiedot erääntyneistä laskuista. Me jatkamme saatavien perintää, ja olemme teihin tarvittaessa yhteydessä, mikäli tarvitsemme lisätietoja.

OK Onlinessa voit seurata saatavien tilannetta sekä asioida perinnän asiantuntijoidemme kanssa silloin kuin sinulle sopii.

Tilitämme saadut varat teille kerran viikossa. Voit liittää yhteen saatavaan tarpeen mukaan myös useita laskuja.

Mitä OK Online palvelu sisältää?

  • Voit lisätä uusia saatavia perintään koska vain, ja me huolehdimme erääntyneiden laskujen perinnästä ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti
  • Viikoittaiset tilitykset, perinnän raportit
  • Yrityksien luottotietoraportit
  • Lakipalvelut riita-asioissa
  • Osaava asiakaspalvelutiimi vastaa kysymyksiin tarpeen mukaan

Onko yrityksellänne säännöllistä laskutusta?

Yrityksille, jotka tuottavat säännöllisesti suurempia määriä laskuja, suosittelemme ulkoistettua perinnän kokonaisratkaisua.

Voitte toimittaa aineistot meille sähköisesti SFTP-yhteydellä tai REST-rajapinnan avulla, ja seurata saatavien tilaa automaattisten raporttien avulla. Me vastaamme siitä, että saatavanne kotiutuvat tehokkaasti ja asiakaspalvelun laadusta tinkimättä.

Tutustu ulkoistettuun saatavien hallintaan

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä, kun syötät toimeksiantoa voit liittää siihen useamman laskun.

Voit jättää saatavia perintään jos yrityksesi on suomalainen, saatavat ovat riidattomia ja niistä on jo muistutettu kertaalleen. Sopimuksen tekijällä tulee olla nimenkirjoitusoikeus yrityksessä, sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset allekirjoittamista varten.
OK Online kuuluu kaikkiin palvelupaketteihimme, emmekä erikseen veloita sen käytöstä.  Laskutamme asiakkaitamme perintätoimenpiteistä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Hinnasto 2023 (pdf)
Rekisteröidy OK Online palveluun täällä. Sopimuksen tekijällä tulee olla nimenkirjoitusoikeus yrityksessä, sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset allekirjoittamista varten.
Ostamme suurempia volyymejä saatavia, emme osta yksittäisiä kuluttajasaatavia tai yrityssaatavia. Lisätietoja saatavien ostosta
OK Perintä ei tarjoa rahoitusta yrityksille tai kuluttajille.
Valitettavasti OK Perintä ei ota vastaan yksityishenkilöiden saatavia.
Valitettavasti OK Perintä ei ota vastaan yksityishenkilöiden saatavia.
Kyllä. Asiakkaaksi rekisteröitymisen jälkeen OK Online -palvelua voi käyttää milloin vain ja jättää yksittäisiä uusia toimeksiantoja. Mikäli saatavia on paljon (kymmeniä viikossa), ota yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka voivat auttaa teitä toimeksiantojen toimittamisessa aineistona.
Jos yrityksellänne on säännöllistä laskutusta kuukaudessa noin 100 laskua tai enemmän, suosittelemme aineistojen toimitusta tiedostoina tai rajapintayhteyden avulla. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin kerromme lisää! Tarjouspyyntö
Ruutukaappaus OK Online verkkopalvelusta

Jätä lasku perintään

Luo tunnukset maksuttomaan OK Online verkkopalveluun

Siirry OK Onlineen