Miksi OK Perintä?

Sillä on merkitystä, miten laskujesi perintä hoidetaan. Me tarjoamme asiakkaillesi mahdollisimman hyvät työkalut hoitaa velat itselleen sopivalla tavalla. Asiakaslähtöinen perintätapamme nopeuttaa kassavirtaasi ja parantaa yrityksesi asiakaskokemusta. Tutustu tarkemmin ainutlaatuiseen toimintatapaamme ja ota yhteyttä!

Olemme eettisen perinnän edelläkävijä

Kehitimme ensimmäisenä Suomessa henkilökohtaisen ja neuvottelevan tavan toteuttaa perintää. Kokemuksemme kertoo, että sopimalla ja varhaisella aktivoinnilla saavutamme parhaat tulokset. Valitsemalla meidät perintäkumppaniksesi valitset samalla parasta palvelua asiakkaillesi myös silloin, kun laskut ovat jääneet syystä tai toisesta maksamatta.

Eettinen toimintatapamme ulottuu yksilöllisistä asiakaskohtaamisista koko toimialaan. Haastamme alaa muuttumaan entistä avoimemmaksi ja pyrimme tekemään perintää helpommin ymmärrettäväksi kaikille. Noudatamme aina hyvää perintätapaa, ja tavoitteemme on olla toimialan vastuullisin yhtiö.

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille organisaatiostasi ja sen tarpeista – juttelemme mielellämme kanssasi lisää. Täytä alla oleva tarjouspyyntölomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Tätä mieltä asiakasyrityksemme ovat meistä:

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän saataviensa muistutus- ja perintäpalvelukumppaniksi.

OK Perintä Eezyn kasvun tukena – hyvä perintäkumppani helpottaa työtaakkaa

Vastuullinen ja inhimillinen ote perintään, nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä helppokäyttöinen järjestelmä. Eezyllä on monta syytä olla tyytyväinen OK Perintään.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

Soita, lähetä meili tai laita viesti LinkedInissä!

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

Soita, lähetä meili tai laita viesti LinkedInissä!

Sami Vesto

Sami Vesto

Chief Commercial Officer

+358 40 557 7153 LinkedIn