Poishaku, realisointi ja tilityshakemukset

OK Perintä on poishakupalvelujen ja tilityshakemushallinnan markkinajohtaja Suomessa. Poishakutiimillämme on pitkä kokemus osamaksurahoituksen perinnästä sekä laajat pohjoismaiset kontaktiverkostot.

Suomen tehokkainta poishakupalvelua yrityksille

Poishakutiimillämme on vuosikymmenten kokemus alalta sekä laajat pohjoismaiset kontaktiverkostot.
Ammattitaitomme ansiosta voimme tarjota yrityksellenne Suomen tehokkainta poishakupalvelua.

Asiakkaan tavoittelu

Ensisijainen tavoitteemme on aina se, että asiakas maksaisi erääntyneen saatavansa. Lähes puolessa tapauksista pääsemmekin sopimukseen asiakkaan kanssa, ja tapaus saadaan ratkaistua ilman irtaimen omaisuuden takavarikointia.

Irtaimen omaisuuden etsintä ja nouto

Mikäli irtaimen omaisuuden nouto jää yrityksistämme huolimatta ainoaksi vaihtoehdoksi, käytämme sen paikallistamiseksi poishakutiimin kontaktiverkostoja ja ammatillista erityisosaamista.

Useimmiten omaisuus saadaan haltuun EU:n alueelta. Omaisuuden lajista ja arvosta riippuen sitä voidaan kuitenkin lähteä hakemaan myös muualta Euroopasta. Paikallistettu omaisuus tuodaan takaisin Suomeen ja luovutetaan toimeksiantajalle sovitusti.

Omaisuuden takaisin saamiseksi teemme tarvittaessa virka-apupyynnön viranomaisille. Poishakutiimi vastaa paikallistetun omaisuuden toimittamisesta toimeksiantajan haltuun.

Tilityshakemus ja osuuskauppalain mukainen tilitys

Teemme puolestanne tilityshakemuksen ulosottovirastoon osamaksukauppalain mukaisen tilityksen suorittamiseksi. Valvomme yrityksenne etua osamaksukauppalain mukaisessa tilityksessä ja annamme arvion irtaimen arvosta kihlakunnan voudille.

Tilityspöytäkirjojen perintä

Mikäli saatavasta jää maksettavaa osamaksukauppalain mukaisen tilityksen jälkeen, säilytämme tilityspöytäkirjat ja voimme siirtää asian vapaaehtoiseen perintään. Mikäli tämä ei tuota tulosta jatkamme saatavien perintää toimeksiantajan toiveen mukaan oikeudellisen perinnän kautta.

Aineistojen toimitus ja raportit

Seuraa toimeksiantojen tilannetta OK Online -verkkopalvelussa

OK Online on toimeksiantajia varten rakennettu verkkopalvelu. Sen kautta laskutus-, perintä- ja poishakupalveluja käyttävät yritykset voivat seurata saatavien tilaa, ladata raportteja sekä asioida OK Perinnän asiakaspalvelun kanssa. Palvelu on OK Perinnän itse kehittämä ja ylläpitämä, ja se on maksuton kaikille asiakkaillemme.

Voit toimittaa aineistot meille myös digitaalisesti

OK Perintä tarjoaa toimeksiantajille monipuoliset mahdollisuudet siirtää toimeksiantojen tietoja suoraan OK Perinnän taustajärjestelmään.

Aineistoja on mahdollista siirtää meille REST-rajapinnan kautta (suositus), tai vaihtoehtoisesti myös tiedostopohjaisina aineistoina (SFTP). Saatte meiltä valmiit rajapintakuvaukset sekä aineistomallit tiedonsiirron toteutusta varten.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat kuinka saatte parhaan hyödyn OK Perinnän tuotteista ja palveluista.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat kuinka saatte parhaan hyödyn OK Perinnän tuotteista ja palveluista.

Sami Vesto

Sami Vesto

Chief Commercial Officer

+358 40 557 7153 LinkedIn