Historia

OK Perintä on asiakaslähtöisen muistutus- ja perintäpalvelun edelläkävijä Suomessa. Me autamme yrityksiä kotiuttamaan erääntyneet saatavat tehokkaasti ja laadusta tinkimättä.

Perintäalan käytäntöjen haastaja

OK Perintä perustettiin vuonna 1991, samaan aikaan kun Suomi syöksyi lamaan. Perustajamme Kennet Kronman ja Kaj Ollilla siirtyivät toimialalle pankkimaailmasta aikaan, jolloin arvostettiin tehokkuutta ja aggressiivistakin perintää. Se vaikuttaa toimialan maineeseen edelleen.

OK Perintä erottui jo tuolloin erilaisella otteellaan, erityisesti puhelinperinnällä – siis soittamalla suoraan asiakkaalle. Se oli tehokkaampaa kuin velan periminen paperikirjeillä, sillä keskustellen velan maksusta pystyttiin sopimaan asiakkaan kanssa.

 

Aina löytyy ratkaisu

Tätä menestyksekästä henkilökohtaista lähestymistapaa olemme kehittäneet edelleen, sillä tiedämme, että sopimalla ja aktivoimalla asiakkaan, saatavat maksetaan hyvin.

Puhelinperintä on laajentunut ennakkosoitoiksi, joissa velka pyritään hoitamaan jo ennen varsinaista perintäprosessia. Lisäksi olemme kehittäneet digitaaliset palvelumme mahdollisimman helpoiksi ja joustaviksi sekä toimeksiantajille että asiakkaille. Kaikki toiminnassamme tähtää siihen, että velat saadaan maksettua.

Hyvämaineinen ja luotettava työnantaja

Olemme kasvaneet muutaman hengen toimistosta kolmella paikkakunnalla palvelevaksi inhimillisen perintätavan erikoisosaajaksi, joka työllistää yhteensä lähes 150 henkilöä Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä. Alan toimintatapojen haastaminen, avoin keskustelu ja pitkäjänteinen työ uudenlaisen perintätoimiston rakentamiseksi on tehnyt meistä hyvämaineisen ja arvostetun työnantajan.

Enää OK Perintä ei ole yksityisessä omistuksessa, vaan olemme osa kansainvälistä B2 Impact – sernia, josta saamme tukea ja ammattitaitoa sekä oppeja etenkin digitaalisten palveluiden kehittämiseen entistäkin paremmiksi.

ok perintä

Mitä meille kuuluu tänään

Ajankohtaista