Myy erääntyneet laskut meille

Laskujen myynti on suoraviivainen tapa saada varma ja nopea tuotto saatavista, joiden maksaminen on viivästynyt eikä varmuutta maksusuorituksesta ole. Myy laskusi meille, mikäli haluat muuttaa erääntyneet saatavasi rahaksi saman tien ja samalla varmistaa, että asiakkaasi ovat hyvissä käsissä.

Laskujen myynti on usein perintää helpompi vaihtoehto

OK Perintä on erikoistunut erääntyneiden saatavakantojen ostoon, ja meillä on vuosikymmenien kokemus eri toimialoilla tehdyistä saatavakaupoista.

Saatavien osto meillä tapahtuu käytännössä siten, että ostamme kertasuorituksella suurempia kuluttajasaatavakantoja velan elinkaaren kaikissa vaiheissa. Toinen tapa hoitaa laskujen myynti on jatkuvan kaupan malli, jolloin me ostamme saatavat sopimuksen mukaisesti aina tiettynä ajankohtana. Emme osta yksittäisiä tai pieniä määriä saatavia.

Myytävien saatavien tulee olla

  • Erääntyneitä ja riidattomia
  • Voimassa olevia (ei vanhentuneita)
  • Toimeksiantoja, joissa asiakkaana on kuluttaja

Voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaan

Erääntyneiden saatavien hallinnointi oman henkilöstön voimin saattaa toisinaan olla sekä työlästä että kallista, eikä maksusuorituksista ole välttämättä takeita. Saatavien myynti mahdollistaa eräpäivien valvonnan ja muistuttamisen kaltaisten tehtävien ulkoistamisen luotettavalle ja ammattimaiselle perintätoimistolle.

Laskujen myynti on mahdollisuus, jonka avulla voit vapauttaa sekä varoja että henkilöresursseja omaan ydinliiketoimintaasi. Myy laskusi meille, mikäli haluat itse keskittyä olennaiseen!

Laskujen myynti parantaa liiketoiminnan ennustettavuutta

Sen lisäksi, että saatavien myynti muuttaa erääntyneet saatavat heti rahaksi ja vapauttaa omia resursseja, tarjoaa se myös muita etuja. Laskusi myymällä voit esimerkiksi parantaa kassavirtasi ennustettavuutta ja säästää hallinnollisissa kuluissa. Koska laskujen myynti OK Perinnälle johtaa siihen, että meistä tulee saatavien uusi omistaja, myynti on samalla hyvä tapa vähentää mahdollisten luottotappioiden määrää.

Jatkuvan kaupan myötä tiedät jo myyntivaiheessa lopullisen luottotappion määrän, kun sinulla on sopimus siitä, mihin hintaan myyt yrityksenne perintään siirtyvät saatavat.

Laskujen myyntiä voi myös hyödyntää kirjanpidossa, koska se mahdollistaa myyntisaamisten muuttamisen käteisvaroiksi ennen tilinpäätöstä.

Me varmistamme korkean asiakastyytyväisyyden

Erääntyneitä saatavia myydessä on hyvä ottaa huomioon myös se, että asiakkaalle jää mahdollisimman hyvä kuva yrityksestäsi, vaikka laskua perii toinen toimija. Periessämme ostamiamme saatavia, otamme huomioon asiakkaan taloudellisen tilanteen kaikissa toimissamme ja annamme aina mahdollisuuden sopia maksusta kanssamme.

Me kohtelemme kaikkia asiakkaita yksilöllisesti, ja noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää perintätapaa. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme takaa asiakkaillesi mahdollisimman hyvän kokemuksen silloin, kun maksusuoritus on päässyt viivästymään.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä!

Myy laskusi meille, mikäli haluat varmistua siitä, että asiakkaasi ovat hyvissä käsissä.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä!

Myy laskusi meille, mikäli haluat varmistua siitä, että asiakkaasi ovat hyvissä käsissä.

Sami Vesto

Sami Vesto

Chief Commercial Officer

+358 40 557 7153 LinkedIn