OK Perinnän nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä. Huijausviestit muistuttavat hyvin paljon meidän normaalisti lähettämiämme tekstiviestejä. Jos olet epävarma saamastasi viestistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Voit myös tarkistaa omat velat ja laskut kirjautumalla Oma OK -palveluun.
Usein kysyttyä

Luottotiedot

Mikä on viivästyskorko?

Viivästyskoron tarkoitus on ohjata laskun saajaa maksamaan laskut ajallaan sekä tarjota hyvitystä laskun lähettäjälle, mikäli maksu viivästyy laskussa ilmoitetusta eräpäivästä. Viivästyskoron kertyminen alkaa alkuperäisen laskun eräpäivästä. 

Viivästyskorkoa kertyy, kunnes erääntynyt velka on kokonaisuudessaan maksettu. Kuluttajia koskeva viivästyskoron määrä on 7 prosenttiyksikköä korkeampi kuin Euroopan keskuspankin määrittämä viitekorko. Kaupallisissa sopimuksissa viivästyskoron määrä on kuitenkin vähintään 8 prosenttiyksikköä korkeampi kuin Euroopan keskuspankin määrittämä viitekorko. Huomioithan, että korko voi olla myös erilliseen sopimukseen perustuva ja saattaa tällöin poiketa edellä mainituista. Voit tarkistaa velkaasi koskevan koron määrän ja korkoprosentin sinulle lähetetystä perintäkirjeestä.