OK Perintä Eezyn kasvun tukena

”OK Perintä on tukenut meitä konsernin kasvaessa ja keventänyt työtaakkaamme.”

Jukka Jutila, luottopäällikkö

Eezy Oyj asiakastarina

Eezy tarjoaa työntekijöille ja yrityksille henkilöstöpalveluja, rekrytointia, organisaatioiden kehittämispalveluja sekä kevytyrittäjyyspalveluja.

Mukana Eezyn kasvumatkalla

Eezy-konsernin taustalla on useamman henkilöstöalan yrityksen yhdistyminen. Eri yritysten käytössä olleista huomautus- ja perintäpalvelujärjestelmistä valitsimme käyttöön juuri OK Onlinen, sillä se oli vaihtoehdoista paras ja helppokäyttöisin. Yhteistyön alkutaipaleella OK Online olikin suuressa roolissa, sillä syötimme perintään menevät laskut järjestelmään manuaalisesti. 

Konsernimme on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, minkä myötä manuaalinen työ alkoi käydä raskaaksi. OK Perintä onkin tukenut meitä matkan varrella ja keventänyt työtaakkaamme. Vuonna 2018 aloimme vaiheittain siirtää erääntyneet laskut automaattisesti OK Perinnän hoidettavaksi. Sittemmin yhteistyömme on laajentunut kattamaan koko konsernin saatavat ja myöhemmin myös asiakkaidemme luottoriskin arvioinnin. 

Meidän oma työkuormamme on helpottunut huomattavasti, kun OK Perintä pitää huolen huomautus- ja perintäpalvelusta ja asiakkaidemme luottoriskin arvioinnista. Perinnän tehokkuus on myös parantunut, kun sitä tekevät ammattilaiset. Perinnän lisäksi olemme tyytyväisiä luottoriskin valvontaan: tiedot ovat valmiina asiakashallintajärjestelmässämme, eikä niitä tarvitse enää erikseen hakea. 

Mutkaton yhteistyö saa kiitosta

Olemme olleet todella tyytyväisiä OK Perinnän asiakaspalvelun tasoon. Saamme heiltä hyviä neuvoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Esimerkiksi sellaisissa tilanteissa, joissa joudutaan menemään oikeudelliseen perintään, OK Perintä on antanut asiantuntevat ohjeet. OK:laiset ovat alansa asiantuntijoita, joten voimme aina luottaa heiltä saatuihin ohjeisiin ja neuvontaan.

Pidämme siitä, että OK Perinnän yhteyshenkilömme ovat hyvin tavoitettavissa. Sekä eezyläiset että meidän asiakkaamme saavat heiltä vastaukset nopeasti. OK Perinnän kanssa asiat etenevät sujuvasti eivätkä jää odottavaan tilaan. Lisäksi heidän tarjoamansa järjestelmät toimivat todella luotettavasti.

Perintäkumppanin vastuullinen toiminta on Eezylle tärkeää

Me Eezyllä edellytämme vastuullista toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Perinnän sääntöjen ja ohjeiden rikkomisella voi olla negatiivisia vaikutuksia asiakassuhteisiimme. OK Perinnällä onkin suuri vastuu, kun saatavamme siirtyvät heidän hoidettavakseen. Luottamuksemme perintäkumppaniimme on kannattanut, sillä OK Perintä toimii aina hyvän perintätavan mukaisesti. 

Mielestämme OK Perinnällä on inhimillinen ja asiakaslähtöinen ote perintään. Heidän kanssaan on helppo keskustella. Esimerkiksi reklamaatiotilanteissa asiakkaiden kanssa neuvottelu käy sujuvammin, kun heidät kohtaa reilu, ystävällinen ja asiantunteva perinnän ammattilainen.

Jukka Jutila, luottopäällikkö

Lue lisää

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän saataviensa muistutus- ja perintäpalvelukumppaniksi.

OK Perinnän laaja osaaminen Verkkokauppa.comin tukena

”Arvostamme erityisesti OK Perinnän joustavuutta – he ovat aina valmiita keskustelemaan uusista asioista ja tarjoavat oman asiantuntevan näkemyksensä.”

Marcus Siljander, Verkkokauppa.com

KONE Hissit Oy

“Toiminta on ratkaisulähtöistä, asiakkaitamme kohdellaan hyvin, työkalut ovat tehokkaita ja tiedonkulku toimii.”

Anna Hillman, talousjohtaja Suomi ja Baltia, KONE Hissit Oy