OK Perintä Eezyn kasvun tukena – hyvä perintäkumppani helpottaa työtaakkaa

Vastuullinen ja inhimillinen ote perintään, nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä helppokäyttöinen järjestelmä. Eezyllä on monta syytä olla tyytyväinen OK Perintään.

Eezy Oyj asiakastarina

”Eezy tarjoaa työntekijöille ja yrityksille henkilöstöpalveluja, rekrytointia, organisaatioiden kehittämispalveluja sekä kevytyrittäjyyspalveluja. Eezy-konsernin taustalla on useamman henkilöstöalan yrityksen yhdistyminen. Eri yritysten käytössä olleista huomautus- ja perintäpalvelujärjestelmistä valitsimme käyttöön OK Perinnän toimeksiantajien verkkopalvelun OK Onlinen, sillä se oli paras ja helppokäyttöisin. Käytön mutkattomuus korostui etenkin yhteistyön alkutaipaleella, jolloin syötimme perintään menevät laskut järjestelmään manuaalisesti.

Konsernimme on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja manuaalinen työ alkoi käydä raskaaksi. OK Perinnän tuki konsernimme kasvaessa on ollut korvaamatonta ja helpottanut työtaakkaamme.

Vuonna 2018 aloimme vaiheittain siirtää erääntyneet laskut automaattisesti OK Perinnän hoidettavaksi. Sittemmin yhteistyömme on laajentunut kattamaan koko konsernin saatavat ja myöhemmin myös asiakkaidemme luottoriskin arvioinnin.”

Täysi luotto asiakaspalveluun

”Työkuormamme on keventynyt huomattavasti, kun OK Perintä pitää huolen huomautus- ja perintäpalvelusta ja asiakkaidemme luottoriskin arvioinnista. Perintä on myös tehokkaampaa, kun sitä tekevät ammattilaiset. Perinnän lisäksi olemme tyytyväisiä luottoriskin valvontaan: tiedot ovat valmiina asiakashallintajärjestelmässämme, eikä niitä tarvitse enää erikseen hakea.

Olemme olleet todella tyytyväisiä OK Perinnän asiakaspalvelun tasoon. Saamme heiltä hyviä neuvoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Esimerkiksi silloin, jos joudutaan menemään oikeudelliseen perintään, OK Perintä on antanut asiantuntevat ohjeet. OK:laiset ovat alansa asiantuntijoita, joten voimme aina luottaa heiltä saatuihin ohjeisiin ja neuvontaan.

OK Perinnän yhteyshenkilömme ovat hyvin tavoitettavissa. Sekä me että asiakkaamme saamme heiltä vastaukset nopeasti. Asiat etenevät sujuvasti ilman viivästyksiä. Lisäksi heidän tarjoamansa järjestelmät toimivat todella luotettavasti.”

Perintäkumppanin vastuullisuus on tärkeää

”Me Eezyllä edellytämme yhteistyökumppaneiltamme vastuullista toimintaa. OK Perinnällä on suuri vastuu, kun saatavamme siirtyvät heidän hoidettavakseen. Luottamuksemme perintäkumppaniimme on kannattanut, sillä OK Perintä toimii aina hyvän perintätavan mukaisesti.

OK Perinnän ote perintään on inhimillinen ja asiakaslähtöinen. Heidän kanssaan on helppo keskustella. Reklamaatiotilanteetkin sujuvat asiakkaidemme kannalta paremmin, kun heidät kohtaa reilu, ystävällinen ja asiantunteva perinnän ammattilainen.”

Jukka Jutila, luottopäällikkö

Lue lisää

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän saataviensa muistutus- ja perintäpalvelukumppaniksi.

OK Perinnän laaja osaaminen Verkkokauppa.comin tukena

”Arvostamme erityisesti OK Perinnän joustavuutta – he ovat aina valmiita keskustelemaan uusista asioista ja tarjoavat oman asiantuntevan näkemyksensä.”

Marcus Siljander, Verkkokauppa.com