OK Perinnän nimissä on soiteltu huijauspuheluita. Muistutamme, että me emme koskaan soita tuntemattomasta numerosta. Jos saat arveluttavan puhelun, voit tarkistaa asian verkkopalvelustamme www.omaok.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Jos olet ehtinyt maksaa huijarille tai luovuttaa henkilötietojasi, ilmoita asiasta viipymättä poliisille.
Usein kysyttyä

Luottotiedot

Kuinka nopeasti maksuni näkyy OK Perinnällä? Miten vahvistan, että olen maksanut?

Suosittelemme maksamista Oma OK -verkkopalvelun kautta, jolloin maksu näkyy meillä muutaman minuutin sisällä. Jos teet maksun omatoimisesti verkkopankin kautta, saamme siitä tiedon noin 1–3 arkipäivän kuluessa.

Heti kun saamme tiedon tekemästäsi maksusta, päivittyy velan saldo myös Oma OK -palvelussa. Tiedot aiemmista suorituksistasi löytyvät velan tiedoista ”Suoritukset” -välilehdeltä.

Jos verkkopankin kautta tekemäsi maksu ei 3 arkipäivän sisällä näy Oma OK -palvelussa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.Varaudu tällaisessa tilanteessa myös toimittamaan meille tarkat maksutiedot: maksun tili- ja viitenumero, maksupäivä, maksajan nimi sekä arkistointitunnus.

Kirjaudu tästä Oma OK -palveluun, jossa voit maksaa velkasi sekä tarkastella saldoasi.