OK Perinnän nimissä on soiteltu huijauspuheluita. Muistutamme, että me emme koskaan soita tuntemattomasta numerosta. Jos saat arveluttavan puhelun, voit tarkistaa asian verkkopalvelustamme www.omaok.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Jos olet ehtinyt maksaa huijarille tai luovuttaa henkilötietojasi, ilmoita asiasta viipymättä poliisille.
Usein kysyttyä

Luottotiedot

Olen reklamoinut laskun jo ennen perintäkirjettä. Mitä teen?

Mikäli olet reklamoinut laskun alkuperäiselle laskuttajalle jo ennen kuin sait meiltä kirjeen, ole pikaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi. Ilmeisesti on päässyt käymään niin, että tieto reklamaatiosta ei ole saapunut meille asti.

Olisi hyvä, että teet asiasta myös meille kirjallisen reklamaation, näin asian selvittäminen jälkikäteen on helpompaa ja nopeampaa. Muista myös mainita lähettämästämme kirjeestä löytyvä asianumero.  Huomaathan, että valituksen on oltava meillä viimeistään lähettämämme kirjeen eräpäivänä.

Voit lähettää kirjallisen valituksen joko postitse tai sähköpostitse. Sähköpostiosoitteen löydät kirjeestämme. Osassa asioita voit tehdä reklamaation myös Oma OK -palvelussa.

OK Perintä Oy
PL 442
65101 Vaasa