Asiakkaamme kertoo: Perintätoimisto, joka keskittyy olennaiseen

Minulla on muutamia vanhoja velkoja, jotka olivat päätyneet aina ulosottoon asti.

ok perintä kokemuksia

“Minulle jäi sellainen kuva, että perintää voi tehdä monella tapaa.”

Minulla on muutamia vanhoja velkoja, jotka olivat päätyneet aina ulosottoon asti. Tässä jokin aika sitten sain järjestettyä hieman rahaa niiden maksamiseen ja aloin hoitamaan asiaa ottamalla yhteyttä perintätoimistoihin. Minulla kun on sellainen käsitys, että asioista on mahdollista sopia neuvottelemalla, ainakin jos molemmat osapuolet ovat tilanteesta riippuen valmiita tulemaan vähän vastaan.

Valitettavasti tämä osoittautuikin sitten oletettua hankalammaksi. Minusta alkoi jo tuntua siltä, että vaikka olen itse aktiivinen, niin asioita halutaan silti vaan tehdä mahdollisimman vaikeiksi. Kunnes sitten soitin teille ja vastaanotto oli todella asiallista ja saamani palvelu kaikin puolin hyvää ja joustavaa.

Ratkaisuja eikä asioiden monimutkaistamista

Oli todella mukava huomata, kuinka teillä keskitytään siihen, että velat saadaan oikeasti hoidettua sen sijaan, että yritettäisiin kasvattaa kuluja tai monimutkaistaa asioita. Ja täytyy kyllä sanoa, että tämän episodin myötä minulle jäi sellainen kuva, että perintääkin voi tosiaan tehdä monella tapaa. Onneksi sain sentään teidän kanssa asiani sovittua.

En tietenkään toivo, että tässä ihan heti joutuu perintäkirjettä postilaatikostaan kaivamaan, mutta mikäli niin pääsisi käymään, niin soisin sen kyllä olevan teiltä. Silloin olisi helppo ottaa puhelin käteen tietäen, että asiaan voidaan yhdessä etsiä ratkaisuja.

Nainen, Uusimaa