OK Perinnän nimissä on soiteltu huijauspuheluita. Muistutamme, että me emme koskaan soita tuntemattomasta numerosta. Jos saat arveluttavan puhelun, voit tarkistaa asian verkkopalvelustamme www.omaok.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Jos olet ehtinyt maksaa huijarille tai luovuttaa henkilötietojasi, ilmoita asiasta viipymättä poliisille.

Hyvää naistenpäivää, suomalaiset talousosaajat!

Merkkipäivän kunniaksi juhlistetaan naisten onnistumisia. Ainakin talousasiat tuntuvat naisilta sujuvan, sillä vuonna 2018 suomalaisilla naisilla oli kaikissa ikäluokissa miehiä vähemmän maksuhäiriömerkintöjä. Hurraa naiset! Me OK Perinnällä haluamme muistuttaa, että talousvaikeudet voivat iskeä meistä jokaiseen. Ongelmista ei pidä ketään syyllistää, vaan silloin meidän kaikkien on tarjottava apua ja tukea. Ensimmäisenä askeleena kohti ratkaisuja voi olla vaikkapa […]

ok-naistenpaiva-hero

Merkkipäivän kunniaksi juhlistetaan naisten onnistumisia. Ainakin talousasiat tuntuvat naisilta sujuvan, sillä vuonna 2018 suomalaisilla naisilla oli kaikissa ikäluokissa miehiä vähemmän maksuhäiriömerkintöjä. Hurraa naiset!

Me OK Perinnällä haluamme muistuttaa, että talousvaikeudet voivat iskeä meistä jokaiseen. Ongelmista ei pidä ketään syyllistää, vaan silloin meidän kaikkien on tarjottava apua ja tukea. Ensimmäisenä askeleena kohti ratkaisuja voi olla vaikkapa yhteydenotto perintätoimiston asiakaspalveluun, jossa voidaan miettiä, miten vaikea tilanne saadaan yhdessä paremmaksi.
Asiakastieto2018