OK Perinnän nimissä on soiteltu huijauspuheluita. Muistutamme, että me emme koskaan soita tuntemattomasta numerosta. Jos saat arveluttavan puhelun, voit tarkistaa asian verkkopalvelustamme www.omaok.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Jos olet ehtinyt maksaa huijarille tai luovuttaa henkilötietojasi, ilmoita asiasta viipymättä poliisille.

OK Perinnän uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Jennie Ollila

Vaasalainen OTM Jennie Ollila on nimitetty OK Perinnän toimitusjohtajaksi 1.9.2019 alkaen. Ollila siirtyy tehtävään työskenneltyään viimeiset 17 vuotta OK Perinnässä muun muassa operatiivisena johtajana. – Odotan innolla yhteistyön jatkamista toimeksiantajiemme kanssa tässä uudessa roolissa. Perintätoimen lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisesti laskutuksen palveluita, ja niitä haluan kehittää edelleen yhdessä teidän kanssanne. Jos haluatte tehostaa laskutustanne, minulle voi aina […]

Jennie Flink

Vaasalainen OTM Jennie Ollila on nimitetty OK Perinnän toimitusjohtajaksi 1.9.2019 alkaen. Ollila siirtyy tehtävään työskenneltyään viimeiset 17 vuotta OK Perinnässä muun muassa operatiivisena johtajana.

– Odotan innolla yhteistyön jatkamista toimeksiantajiemme kanssa tässä uudessa roolissa. Perintätoimen lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisesti laskutuksen palveluita, ja niitä haluan kehittää edelleen yhdessä teidän kanssanne. Jos haluatte tehostaa laskutustanne, minulle voi aina soittaa ja mietimme yhdessä parhaan ratkaisun, Ollila lupaa.

OK Perinnän vahvuudet toimialallaan ovat ihmisläheinen perintä, kiittävä asiakaspalaute asiakkailta sekä erinomaiset perintätulokset.

Ollila on aktiivinen keskustelija alalla – hän toimii Suomen Perimistoimistojen liiton hallituksessa ja osallistuu muun muassa rahoitusalan lainsäädäntöä koskeviin työryhmiin ja asiantuntijakeskusteluun.

Ollila aloittaa toimitusjohtajana 1.9.2019.

Lisätietoja: Jennie Ollila, jennie.ollila@okperinta.fi, +358 50 556 3666