OK Perintä Vaasan Vuoden Työnantaja 2018 -kilpailun finaaliin!

Vastaava kilpailu on järjestetty Pirkanmaalla jo vuodesta 1983 ja vuonna 2018 kilpailu saatiin ensimmäistä kertaa myös Vaasaan.

vuoden työnantaja kilpailu

OK Perintä on selvinnyt lähes 50 yrityksen joukosta Vaasan Nuorkauppakamarin järjestämän Vuoden Työnantaja -kilpailun finaaliin.

Vastaava kilpailu on järjestetty Pirkanmaalla jo vuodesta 1983 ja vuonna 2018 kilpailu saatiin ensimmäistä kertaa myös Vaasaan. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin seudun arvostetuimpia työnantajia sekä hyvän työnantajuuden käytäntöjä.

Yritykset eivät voi osallistua kilpailuun johdon päätöksellä, vaan ainoastaan työntekijät voivat ehdottaa työnantajansa mukaan. Kilpailun neljää finalistia valittaessa raati onkin ottanut huomioon työntekijöiden tekemien ehdotusten määrän ja perusteet sekä yleisen mielikuvan, vaikuttavuuden ja hyvän työnantajuuden toteutumisen Vaasan alueella.

Kilpailun voittajan valinnassa otetaan huomioon työntekijöistä huolehtiminen, motivointi ja kehittäminen. Myös työhyvinvointi ja yrityksen työkulttuuri vaikuttavat päätökseen. Lisäksi huomioidaan yrityksen tunnusluvut sekä vaikutus alueen työllisyyteen ja talouteen. Vaasan Vuoden Työnantaja 2018 -voittaja valitaan joulukuussa.

finalisti