OK Perinnän laaja osaaminen Verkkokauppa.comin tukena

”Arvostamme erityisesti OK Perinnän joustavuutta – he ovat aina valmiita keskustelemaan uusista asioista ja tarjoavat oman asiantuntevan näkemyksensä.”

Marcus Siljander, Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.comin myymälä

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja eniten käytetty verkossa toimiva vähittäiskauppa. Yritys myy mm. tietotekniikkaa ja viihde-elektroniikkaa. 20 toimintavuotensa aikana Verkkokauppa.com on toimittanut asiakkailleen yli 9 miljoonaa lähetystä ja yli 15 miljoonaa tuotetta.

Yhteistyötä asiakaspalvelun ja saatavakaupan tiimoilta

OK Perintä on ollut perintäkumppanimme alkuvuodesta 2019 asti. Aloitimme yhteistyön saatavien myymisellä: meillä on sopimus jatkuvasta saatavakaupasta, jossa OK Perintä ostaa meidän erääntyneet saatavamme. Erääntyneet laskut ja eräännytetyt luotot siirtyvät OK Perinnän järjestelmään ja he hoitavat niiden perinnän siitä eteenpäin.

Nykyisin OK Perintä myös hoitaa rahoitustuotteemme laskutukseen ja muistutuksiin liittyvän asiakaspalvelun. Kun vaihdoimme rahoitustuotteemme järjestelmää, OK Perinnältä löytyi aiempaa kokemusta uudesta järjestelmästämme. Niinpä he olivat luonteva kumppani rahoitustuotteen asiakaspalveluun ja he auttoivat alusta asti esimerkiksi asiakkaidemme siirtämisessä vanhasta järjestelmästä uuteen.

Verkkokauppa.com arvostaa OK Perinnän joustavuutta

Yhteistyömme OK Perinnän kanssa on sujunut oikein hyvin. OK Perinnän henkilöt, joiden kanssa työskentelemme, ovat selkeästi alansa kovia ammattilaisia. Olemme olleet tyytyväisiä siihen, miten OK Perintäläiset hoitavat oman puolensa yhteistyöstämme.

Arvostamme erityisesti OK Perinnän joustavuutta. He ovat aina valmiita keskustelemaan uusista asioista ja tarjoavat oman asiantuntevan näkemyksensä. Olemme myös kiitollisia, että he ovat koronan tuomasta epävarmuudesta huolimatta pysyneet rinnallamme.

Lue lisää

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän saataviensa muistutus- ja perintäpalvelukumppaniksi.

OK Perintä Eezyn kasvun tukena

”OK Perintä on tukenut meitä konsernin kasvaessa ja keventänyt työtaakkaamme.”

Jukka Jutila, luottopäällikkö

KONE Hissit Oy

“Toiminta on ratkaisulähtöistä, asiakkaitamme kohdellaan hyvin, työkalut ovat tehokkaita ja tiedonkulku toimii.”

Anna Hillman, talousjohtaja Suomi ja Baltia, KONE Hissit Oy