Osuuskauppa KPO

“Asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla, koska myös perintä hoidetaan asiakaslähtöisesti.”

Miia Järvi, talousasiantuntija, Osuuskauppa KPO

ok perintä referenssi

Suomen ensimmäiseksi alueosuuskaupaksi vuonna 1906 perustettu Osuuskauppa KPO on nykyisin yli 110 000 pohjalaisen asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Kokkolan, Pietarsaaren, Ylivieskan ja Vaasan talousalueilla. OK Perinnän asiakkaita olemme olleet huhtikuusta 2016, mutta tuntuu aivan siltä, kuin olisimme tehneet yhteistyötä jo paljon pidempäänkin, sen verran saumattomasti on kaikki sujunut.

Asiakaslähtöistä tehokkuutta

Yhteistyö sai alkunsa, kun meillä ilmeni tarvetta perintäpalveluiden tehostamiselle. Mietimme silti pitkään ulkoistammeko palvelun, sillä asiakkaiden kohtelu etenkin tällaisissa asioissa on meille korostetun tärkeää. Lähdimme kuitenkin kartoittamaan vaihtoehtoja hakien ensisijaisesti luotettavaa ja tehokasta kumppania, jonka kanssa yhteistyössä voisimme parantaa perinnän asiakaskokemusta ja nopeuttaa saatavien kotiuttamista. OK Perinnän asiantuntijuus, prosessien tehokkuus ja asiakaslähtöisyys oli vaikuttavaa ja vakuuttavaa heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.

Vapautuneita resursseja ja tyytyväisiä asiakkaita

Nykyään OK Perintä hoitaa puolestamme paitsi perinnän, myös maksuista muistuttamisen ja maksamiseen liittyvät suunnitelmat. Kaikilla näillä on ollut merkittävä resursseja vapauttava rooli ja olemme pystyneet keskittymään ydintoimintojemme yhä parempaan hoitamiseen. Maksuista muistuttaminen on tehostunut ja on ollut helpottavaa, kun OK Perintä on laatinut asiakkaan kanssa tehtävät maksusuunnitelmat ja valvonut niiden toteutumisen puolestamme. OK Perinnän erittäin asiakaslähtöisen perintäprosessin ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta myös asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla.

Apua myös lainsäädännöllisiin kysymyksiin

OK Perinnän asiantuntijuus on korkealuokkaista ja asiat ovat kehittyneet koko yhteistyömme ajan merkittävin askelin entistä parempaan suuntaan. Luotonvalvontaan ja perintään liittyvät prosessit ovat tehostuneet, toiminta selkeytynyt ja lisäksi olemme tarvittaessa saaneet apua myös lainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä esimerkiksi konkurssiasioissa. Saamamme palvelu onkin ollut kokonaisuutena niin laadukasta, että en voi muuta kuin lämpimästi suositella OK Perintää!

Miia Järvi, talousasiantuntija, Osuuskauppa KPO

Uusi perintätapa

Lue lisää

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän saataviensa muistutus- ja perintäpalvelukumppaniksi.

OK Perintä Eezyn kasvun tukena – hyvä perintäkumppani helpottaa työtaakkaa

Vastuullinen ja inhimillinen ote perintään, nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä helppokäyttöinen järjestelmä. Eezyllä on monta syytä olla tyytyväinen OK Perintään.