Enemmän irti tilitoimiston ja perintätoimiston yhteistyöstä

Asiakaskokemuksen parantamiseksi myös perintätoimiston on otettava lähtökohdaksi tilitoimiston asiakkaiden tarpeet.

perintätoimisto

 

“Asiakaskokemuksen parantamiseksi myös perintätoimiston on otettava lähtökohdaksi tilitoimiston asiakkaiden tarpeet.”

 

Perintäpalveluiden tarjoamisesta yhteistyökumppanin välityksellä on tullut tilitoimistoille yksi keino erottautua kilpailijoista ja tarjota samalla asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempia palveluita. On kuitenkin syytä olettaa, että jatkossa yhä useampi tilitoimisto tulee ottamaan kolmansien osapuolien tarjoamat asiantuntijapalvelut osaksi liiketoimintamalliaan. Todellisen lisäarvon tuottaminen vaatii tulevaisuudessa täten myös perintäpalvelulta entistä enemmän sisältöä ja laatua.

 

ok perintä

 

Perintää tilitoimiston asiakkaiden ehdoilla

Yhteistyö useilla eri aloilla toimivien yritysten kanssa on osoittanut meille, että todellisen lisäarvon tuottaminen toimeksiantajamme asiakkaille vaatii hieman sopeuttamista ja joustoa myös perintäpalvelujen suhteen. Parhaan asiakaskokemuksen saavuttaminen edellyttää nimittäin perintätoimistolta sellaisia toimenpiteitä, jotka ovat parhaita nimenomaan tilitoimiston asiakkaan näkökulmasta. Nämä eivät kuitenkaan aina ole linjassa sen kanssa, mitkä olisivat perintätoimistolle taloudellisesti kannattavimpia toimenpiteitä.

 

5 asiaa, joita tilitoimistojen asiakkaat arvostavat perinnässä

Lisäksi asiakkaat odottavat tilitoimistoiltaan koko ajan parempaa ja monipuolisempaa palvelua. Me OK Perinnässä haluamme osaltamme auttaa tilitoimistoja ottamaan perintäpalvelut mahdollisimman tehokkaasti mukaan omaan liiketoimintaansa. Niinpä kokosimme kokemuksiemme perusteella perintäpalveluihin liittyvän viiden kohdan muistilistan niistä asioista, joiden avulla tilitoimistot voivat saada enemmän irti yhteistyöstä perintätoimiston kanssa.

Lataa lista sähköpostiisi ja tarkista, löytyisikö perintäpalvelujen kohdalla kenties vielä jotain parannettavaa!

Mitä tilitoimistojen asiakkaat arvostavat perinnässä?