OK Perinnän nimissä on soiteltu huijauspuheluita. Muistutamme, että me emme koskaan soita tuntemattomasta numerosta. Jos saat arveluttavan puhelun, voit tarkistaa asian verkkopalvelustamme www.omaok.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Jos olet ehtinyt maksaa huijarille tai luovuttaa henkilötietojasi, ilmoita asiasta viipymättä poliisille.

Olemme varautuneet mahdollisiin sähkökatkoihin – Oma OK ja OK Online pysyvät toiminnassa

Hyvä asiakas,

Suomessa käydään keskustelua siitä, tuleeko talven aikana sähköpula ja sen seurauksena sähkökatkoja. Suomen sähkötuotannon kantaverkkoyhtiö Fingrid on ilmoittanut, että sähköpulaan jouduttaessa sähkökatkot olisivat parin tunnin mittaisia.

OK Perintä on varautunut lyhyisiin sähkökatkoihin niin, että sähköiset asiointikanavamme Oma OK ja OK Online pysyvät toiminnassa. Asiakaspalvelumme toimii usealla paikkakunnalla ja mikäli katkot ovat paikallisia, pyrimme pitämään osan asiakaspalvelusta avoinna. Jonotusajat saattavat näissä tilanteissa pidentyä.

Mahdolliset sähkökatkot eivät vaikuta kirjelähetyksiimme. Kirjelähetykset ovat kuitenkin riippuvaisia postinjakelun valmiudesta.

Ystävällisin terveisin

OK Perintä