Tiedote: Posti ilmoittaa, että jakelussa on odotettavissa viiveitä

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n lakko alkoi keskiviikkona 15.2. Lisäksi torstaina 16.2. alkoivat Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n tukitoimet. Tukitoimien tavoitteena on vauhdittaa AKT:n työehtosopimusneuvotteluja kuorma-autoalalla. Autoliikennettä koskevan lakon ja PAU:n tukitoimien on ilmoitettu päättyvän 21.2.

Posti tiedottaa, että AKT:n lakosta ja PAU:n tukitoimista aiheutuu valitettavasti viivästymisiä ja häiriöitä lähetysten kulkuun, ja näin ollen myös OK Perinnän lähettämien kirjeiden toimitusaikaan.

OK Perintä huomioi viivästymiset

OK Perintä pyrkii ottamaan omassa toiminnassaan lakon aiheuttamat viivästymiset huomioon maksuajoissa, jotta asiakkaille ei aiheudu perusteettomia viivästyskuluja tai seuraamuksia tilanteesta.

Asiointi Oma OK-palvelussa toimii normaalisti ja palvelussa voit myös tarkistaa laskujesi eräpäivän. Tarvittaessa myös asiakaspalvelumme auttaa laskuihin liittyvissä kysymyksissä.

Seuraamme myös jatkuvasti lakon vaikutuksia postinjakeluun ja tarvittaessa tiedotamme tästä lisää. Postinjakelun tilannetta voi seurata myös postin sivulta.

Päivitys 22.2.2023

PAU:n tukilakko on päättynyt.

Posti on ilmoittanut, että lakon aikana lähetetyt kirjeet toimitetaan mahdollisimman pian, mutta suuresta määrästä johtuen osa lähetyksistä voi viivästyä reilun viikon. Lakon päättymisen jälkeen lähetetyt kirjeet kulkevat normaalisti noin viikon sisällä lakon päättymisestä.

OK Perintä huomio edelleen mahdolliset viivästymiset maksuajassa.

Yhteistyöterveisin

OK Perintä