OK Perinnän nimissä on soiteltu huijauspuheluita. Muistutamme, että me emme koskaan soita tuntemattomasta numerosta. Jos saat arveluttavan puhelun, voit tarkistaa asian verkkopalvelustamme www.omaok.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme: 030 10 5620. Jos olet ehtinyt maksaa huijarille tai luovuttaa henkilötietojasi, ilmoita asiasta viipymättä poliisille.

Securitas Oy

“Vaikutus on näkynyt myös laskuja koskevien puhelujen määrän vähentymisenä.”

Mervi Pohto, Securitas

ok perintä referenssi securitas

Olimme jo jonkin aikaa harkinneet perintäpalveluidemme uudistamista kassavirran nopeuttamiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Tavattuamme useita eri palveluntarjoajia päätimme valita perintäkumppaniksemme OK Perinnän, jonka henkilöstö tuntui olevan aidosti kiinnostuneita kehittämään ja tehostamaan perintäprosessiamme yhdessä oman henkilöstömme kanssa.

Yhteistyö OK Perinnän kanssa on sujunut moitteetta, eikä tuota valintaa ole tarvinnut katua. Olemme saaneet OK Perinnän puolelta innostuneet ja ammattitaitoiset yhteyshenkilöt, joiden kanssa asiointi on helppoa. Lisäksi olemme olleet erittäin tyytyväisiä perintäpalvelun tuloksiin.

OK Perinnän Muistutuspalvelu on tehostanut avointen laskujen maksamista ja täten nopeuttanut kassavirtaamme. Kun olimme ensin yhdessä OK Perinnän kanssa käyneet huolella läpi prosessin, esittäneet toiveemme ja sopineet aineiston ja raporttien toimittamisesta, oli palvelun käyttöönotto yksinkertaista. Saamme tiedon asiakkaan tilanteesta nopeasti ja kätevästi OK Perinnän kautta ja hyödynnämmekin osittain heidän palveluitaan myös valvontaan.

Perintäpalvelujen laadun parantuminen näkyy käytännössä myös ihan päivittäisessä työssä esimerkiksi laskuja koskevien puhelun määrän huomattavana vähentymisenä. Näin meillä säästyy työaikaa, jonka lisäksi säästöä on syntynyt myös tulostus- ja postituskuluissa. Ja mikä parasta, asiakkaamme ovat suhtautuneet asiaan todella positiivisesti, eikä negatiivista palautetta ole juuri tullut.

Mervi Pohto
Securitas

New Call-to-action

Lue lisää

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän

Veritas Eläkevakuutus valitsi OK Perinnän saataviensa muistutus- ja perintäpalvelukumppaniksi.

OK Perintä Eezyn kasvun tukena

”OK Perintä on tukenut meitä konsernin kasvaessa ja keventänyt työtaakkaamme.”

Jukka Jutila, luottopäällikkö

OK Perinnän laaja osaaminen Verkkokauppa.comin tukena

”Arvostamme erityisesti OK Perinnän joustavuutta – he ovat aina valmiita keskustelemaan uusista asioista ja tarjoavat oman asiantuntevan näkemyksensä.”

Marcus Siljander, Verkkokauppa.com