Internationell indrivning


OK Indrivning ingår i den norska B2 Impact-koncernen. Som en tilläggstjänst erbjuder vi även internationell indrivning i enlighet med destinationslandets lagstiftning. Om gäldenärskundens adress är utomlands överförs ärendet efter påminnelsefasen till destinationslandet för indrivning. I destinationslandet hanteras indrivningen av tjänsteleverantörens systerbolag eller samarbetspartner TCM-nätverk.

Kundorienterad och effektiv kredithantering

OK Indrivning är en föregångare inom kundorienterad kredithantering i Finland. Vår effektivitet bygger på vår professionella organisation och användningen av den senaste tekniken inom processautomation. Med hjälp av vår expertis kan vi erbjuda våra uppdragsgivare högkvalitativa helhetslösningar för hantering av fordringar.

Vår verksamhet bygger på tre grundläggande idéer:

  • Vi är en professionell och utvecklande organisation med lång erfarenhet av fordringshantering och indrivning
  • Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och personlig service för kredithantering
  • Vi använder analys- och BI-verktyg i vår verksamhet, som hjälper oss att utveckla både våra egna och våra kunders processer

Expertis inom indrivning och hantering av fordringar ger ditt företag alla de verktyg du behöver för att snabba upp kassaflödet samtidigt som du bevarar en god relation med dina kunder.

perintätoimisto

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Våra experter berättar hur du får ut mesta möjliga av OK Indrivnings produkter och tjänster.

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Våra experter berättar hur du får ut mesta möjliga av OK Indrivnings produkter och tjänster.

Sami Vesto

Sami Vesto

Chief Commercial Officer

+358 40 557 7153 LinkedIn