Det har ringts bluffsamtal i OK Indrivnings namn. Vi påminner om att vi aldrig ringer från ett okänt nummer. Om du får ett suspekt samtal, kan du kontrollera ärendet i vår nättjänst www.minok.fi eller ringa vår kundtjänst: 030 10 5620. Om du har betalat en bedragare eller lämnat ut dina personuppgifter ska du omedelbart anmäla det till polisen.

Internationell indrivning


OK Indrivning ingår i den norska B2-Holding-koncernen. Som en tilläggstjänst erbjuder vi även internationell indrivning i enlighet med destinationslandets lagstiftning. Om gäldenärskundens adress är utomlands överförs ärendet efter påminnelsefasen till destinationslandet för indrivning. I destinationslandet hanteras indrivningen av tjänsteleverantörens systerbolag eller samarbetspartner TCM-nätverk.

Kundorienterad och effektiv kredithantering

OK Indrivning är en föregångare inom kundorienterad kredithantering i Finland. Vår effektivitet bygger på vår professionella organisation och användningen av den senaste tekniken inom processautomation. Med hjälp av vår expertis kan vi erbjuda våra uppdragsgivare högkvalitativa helhetslösningar för hantering av fordringar.

Vår verksamhet bygger på tre grundläggande idéer:

  • Vi är en professionell och utvecklande organisation med lång erfarenhet av fordringshantering och indrivning
  • Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och personlig service för kredithantering
  • Vi använder analys- och BI-verktyg i vår verksamhet, som hjälper oss att utveckla både våra egna och våra kunders processer

Expertis inom indrivning och hantering av fordringar ger ditt företag alla de verktyg du behöver för att snabba upp kassaflödet samtidigt som du bevarar en god relation med dina kunder.

perintätoimisto

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Våra experter berättar hur du får ut mesta möjliga av OK Indrivnings produkter och tjänster.

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Våra experter berättar hur du får ut mesta möjliga av OK Indrivnings produkter och tjänster.

Mikko Toivonen

Mikko Toivonen

Sales Manager

+358 50 309 6586 LinkedIn