Kreditupplysningstjänster


Med hjälp av kreditupplysningstjänster kan ditt företag fatta bättre beslut och undvika kreditförluster. Vi tillhandahåller verktyg för analys och övervakning av företagens kreditinformation, samt bedöma konsumenternas betalningsförmåga.

Minska kreditförlustrisken genom att utvärdera och följa upp dina kunders solvens

De kreditupplysningstjänster som OK Indrivning tillhandahåller hjälper till att bedöma kunders och partners ekonomiska ställning och betalningsförmåga. Det hjälper ditt företag att fatta bättre beslut och undvika kreditförluster.

Med hjälp av kreditupplysningstjänsterna får du realtidsinformation om dina kunders betalningsförseningar och -problem, du kan även följa upp situationen för de företag du vill.

yhteystiedot-picture

Kreditupplysningstjänster på företag

OK Indrivning erbjuder mångsidiga lösningar för bedömning av företagets ekonomiska situation och solvens:

  • Engångshämtning av kreditupplysningar (gränssnitt): Du kan snabbt hämta kreditupplysningar på ett enskilt företag, till exempel nya kunder
  • Uppföljning av kreditupplysningar (gränssnitt): Du kan följa upp förändringar i befintliga kunders kreditinformation, för att på så sätt styra merförsäljning och hantering av kundfordringar i önskad riktning.
  • Kreditupplysningsrapporter (i tjänsten OK Online): Du kan enkelt ladda ner företagskreditupplysningsrapporter från Suomen Asiakastieto direkt via OK Online.

Läs mer om kreditupplysningstjänster på företag

Konsumentens betalningsförmåga

Med hjälp av kreditupplysningstjänster på privatpersoner kan du få information om din kunds betalningsbeteende, som ett led i din kreditgivningsprocess. Tjänsterna möjliggör ansvarsfull kreditgivning – du kan använda uppgifterna för att till exempel beräkna betalningsförmåga och kontrollera att de uppgifter som kunden lämnat är korrekta.

Med tjänsten får du realtidsdata om kundens betalningsbeteende via de gränssnitt som tillhandahålls av OK Indrivning. Tillgången till uppgifterna är alltid baserad på konsumenternas samtycke.

Läs mer om kreditupplysningstjänster på privatpersoner

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Våra experter berättar hur du får ut mesta möjliga av OK Indrivnings produkter och tjänster.

Blev du intresserad? Kontakta oss!

Våra experter berättar hur du får ut mesta möjliga av OK Indrivnings produkter och tjänster.

Sami Vesto

Sami Vesto

Chief Commercial Officer

+358 40 557 7153 LinkedIn