Vi vill inte att skulderna kommer till inkasso – med PreCollection -tjänsten får du dina fordringar snabbare

Corona har på något vis påverkat oss alla. Både företag och privatpersoner funderar över sin ekonomi och söker lösningar för att klara krisen. Vi vill på vårt eget människonära sätt hjälpa finska företag att hålla hjulen i rörelse. Som inkassoföretag har vi ett lite speciellt perspektiv: vi vill inte, att skulderna hamnar på inkasso. För […]

asiakaspalvelija

Corona har på något vis påverkat oss alla. Både företag och privatpersoner funderar över sin ekonomi och söker lösningar för att klara krisen. Vi vill på vårt eget människonära sätt hjälpa finska företag att hålla hjulen i rörelse.

Som inkassoföretag har vi ett lite speciellt perspektiv: vi vill inte, att skulderna hamnar på inkasso. För oss är det viktigt att hitta lösningar för att hjälpa både våra uppdragsgivare och gäldenärskunder. Ett sätt att hjälpa båda parterna är vår PreCollection – tjänst.

PreCollection är en påminnelsetjänst där vi kontaktar gäldenärskunden redan före fakturapåminnelsen har förfallit eller förfaller. På så vis kan vi ofta tillsammans med gäldenärskunden söka en lösning, så att fakturan inte överförs till inkasso och uppdragsgivaren får sina pengar snabbare.

PreCollection -tjänstens fördelar för uppdragsgivaren:

  • av erfarenhet vet vi att det fungerar och skulden blir med större sannolikhet betald innan den överförs på inkasso: då vi når kunden kan vi påminna om skulden som mycket möjligt bara glömts.
  • företaget får sina pengar snabbare då skulden inte bara lämnar att vänta
  • användningen av tjänsten förbättrar kundupplevelsen företaget erbjuder – en tjänstvillig kundservice

Precollection -tjänstens fördelar för gäldenärskunden:

  • gäldenärskunden får en påminnelse på fakturan och har möjlighet att betala den innan den överförs på inkasso
  • under telefonsamtalet får kunden även råd och svar på möjliga frågor
  • gäldenärskunden håller sig uppdaterad och hen vet, att skuldärenden kan redas ut

PreCollection – tjänsten betjänar alla parter och säkerställer att fakturorna har sänts till rätt adress och att det inte finns oklarheter gällande skulden. Tjänsten ger gäldenärskunden en utmärkt kundupplevelse och uppdragsgivaren får sin fordran både snabbare och med större sannolikhet, då vi hjälper kunden ordna upp sina betalningar.

Det är lätt att ta i bruk PreCollection-tjänsten, ta kontakt om ni vill ta i bruk tjänsten i ert företag, så skräddarsyr vi er en offert.